Fiets van flat gegooid

VLISSINGEN – Een onbekende heeft afgelopen vrijdag een fiets van de derde verdieping van een flat aan de Vlissingse Van Dishoeckstraat op twee auto’s gegooid. De politie is op zoek naar mensen, die meer informatie hebben.

Een 26-jarige vrouw uit Vlissingen deed afgelopen maandag via internet aangifte van vernielingen aan haar auto. Vrijdagmorgen ontdekte zij dat haar auto die nacht zwaar beschadigd was. De auto stond geparkeerd op een parkeerplaats van het appartementencomplex. De voorruit en een zijruit waren vernield. Ook was het dak beschadigd. Ook een naburige auto bleek beschadigd.

Overleg eigenaren

Uit onderzoek van de auto-eigenaren bleek dat vermoedelijk rond 2.00 uur iemand een fiets van de derde verdieping naar beneden had gegooid. De benadeelde eigenaar van de fiets meldde zich bij de auto-eigenaren.

Politieonderzoek

De politie stelt een onderzoek in naar de vernielingen en zoekt mensen, die meer over dit incident weten. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2017280147.

Heeft u meer informatie?

Laat het ons weten via het tipformulier.

Lees ook:Auto’s in de brand gestoken!
Lees ook:Jongen aangehouden na vuurwerkincident
Lees ook:Autoslopers houden huis!
Lees ook:Opzettelijke aanrijding
Lees ook:Auto uitgebrand na wilde achtervolging: 4 arrestaties

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>