Steekpartij café

OUD-VOSSEMEER – Aan de Ring en de Marehoekstraat in Oud-Vossemeer zijn afgelopen maandagavond vier mannen aangehouden na een steekincident in het café aan de Ring.

De politiemeldkamer kreeg rond 23.10 uur een melding van een vechtpartij in het café in Oud-Vossemeer. Het slachtoffer, een 19-jarige man uit Oud-Vossemeer was in het café ernstig gewond geraakt en naar een woning aan de Marehoekstraat gegaan. Hij werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Hij is aanspreekbaar.

Agressie

Toen agenten bij het slachtoffer aankwamen, werden ze uitgescholden en ernstig belemmerd bij de hulpverlening door twee mannen. Het tweetal werd rond 23.20 uur aangehouden. Het gaat om twee inwoners (15 en 17 jaar) uit Oud-Vossemeer. Een van hen was ook gewond en werd geboeid naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom gebracht. Tijdens het vervoer en in het ziekenhuis gedroeg de man zich brutaal, beledigend en recalcitrant. Uiteindelijk weigerde hij de medische hulp en werd door de politie naar het bureau in Bergen op Zoom gebracht.

Politiecellencomplex

Agenten gingen naar het café en hielden rond 1.00 uur twee bezoekers aan, vanwege hun betrokkenheid bij het steekincident. Het gaat om twee inwoners (48 en 62 jaar) eveneens uit Oud-Vossemeer. De aangehouden mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

Politieonderzoek

De aanwezigen in het café zijn vannacht door de politie kort verhoord. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het incident. Zo worden de betrokkenen uitgebreider verhoord, evenals de aangehouden mannen.

Lees ook:Arrestatie wapenbezit!
Lees ook:Arrestaties tijdens drugsactie
Lees ook:Arrestaties vanwege softdrugs!
Lees ook:Plannen voor drugslab Breskens!
Lees ook:Knokpartij Terneuzen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>