Criminele pinner in Opsporing Verzocht: 9 tips

SINT MAARTENSDIJK – De politie heeft na de recente uitzending van Opsporing Verzocht 9  tips ontvangen over de criminele pinner in Sint Maartensdijk.

Het opsporingsprogramma besteedde dinsdagavond met een herhaling op woensdagmiddag aandacht aan een woninginbraak op 14 maart jl. in Sint Maartensdijk. Bij deze inbraak werd o.a. een pinpas gestolen. Even later werd hiermee geld opgenomen bij een geldautomaat in Sint Maartensdijk.

Namen

Na de uitzendingen kreeg de politie negen tips over de man, die de frauduleuze pintransactie deed. Onder andere worden enkele namen genoemd. De politie dankt de melders voor de tips. Ze worden allen grondig onderzocht.

Lees ook:Zeeuwen woedend om zuunige geldautomaat
Lees ook:Inbreker gearresteerd
Lees ook:VERMIST: Mousa (5) uit Sint Maartensdijk!
Lees ook:Vermist: Dementerende vrouw (72) uit Sint Maartensdijk!
Lees ook:Dreigende man!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>