Motierbommen ontdekt

VLISSINGEN - De politie heeft woensdag 13 december rond 18.30 uur drie dozen met zwaar vuurwerk in beslag genomen en een 22-jarige man uit Krabbendijke gearresteerd.

Tijdens een controle van de 22-jarige automobilist uit Krabbendijke ontdekt de politie drie dozen met zwaar vuurwerk. De opschriften zijn in een vreemde taal en daarom moet het vuurwerk onderzocht worden, maar de politie vermoedt dat het om shells (mortierbommen) gaat.
Als u informatie heeft over   transport, handel, opslag en gebruik van illegaal vuurwerk of misbruik van legaal vuurwerk, kunt u dit altijd melden via de politie: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 en www.meldmisdaadanoniem.nl.

Lees ook:Meld vuurwerkoverlast ook via WhatsApp!
Lees ook:Vuurwerkjeugd naar HALT
Lees ook:Illegaal vuurwerk
Lees ook:HALT verwijzingen en boetes voor te vroeg afsteken vuurwerk
Lees ook:Zwaar illegaal vuurwerk ontdekt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>