Vuurwerk in schoolkluisje

TERNEUZEN - Tijdens een controle van de schoolkluisjes afgelopen woensdagochtend op twee Terneuzense scholen lag er vuurwerk en stanleymesjes in een kluis.

De schooldirecteur controleerde samen met de politie twee scholen in Terneuzen. In een kluisje van een 14-jarige scholier lagen negen rotjes. Dit is legaal vuurwerk dat je met de jaarwisseling mag afsteken, maar je mag ze niet op school bewaren. De scholier krijgt een Halt-straf. De ouders worden geïnformeerd. In twee andere kluisjes lag een stanleymesje die de scholieren gebruiken voor een bijbaan. Deze jongens zijn gewaarschuwd om dit mes in het vervolg thuis te laten.

Lees ook:Strenge regels vuurwerk!
Lees ook:Bushoksloopsters!
Lees ook:HALT verwijzingen en boetes voor te vroeg afsteken vuurwerk
Lees ook:Handhavingscontroles op te vroeg afsteken van vuurwerk
Lees ook:Illegaal vuurwerk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>