Vlissingse schietpartij

VLISSINGEN – Bij het Vlissingse Van Houtemplein is afgelopen dinsdagavond een schietpartij geweest. Er zijn 4 verdachten gearresteerd. Het gaat om 2 mannen van 21 en 20 jaar, een jongen van 16 jaar en een vrouw die 42 jaar oud is. De jongen is lichtgewond vanwege een steekwond.

Politieagenten hebben een vuurwapen gevonden. De verdachten zitten inmiddels in huis van bewaring Torentijd in beperkingen. Dat wil zeggen dat ze uitsluitend contact met een advocaat mogen hebben. Ze worden vandaag verhoord.

Lees ook:Arrestaties na schietpartij – UPDATE
Lees ook:Vlissingse overval verijdeld door voortijdige arrestaties
Lees ook:Schietpartij in huis boven Middelburgs café: 3 arrestaties!
Lees ook:Mogelijke rovers (17 en 19 jaar) zitten in de cel!
Lees ook:Gewapende jonge helers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>