Hennepstekerij ontdekt: arrestatie

 

SINT PHI:IPSLAND – Een 35-jarige man is woensdag in de Deldensestraat in Sint Philipsland aangehouden nadat in zijn woning een hennepstekkerij/kwekerij is gevonden.

De politie komt deze hennepkweker op het spoor na een anonieme tip. Als de energieleverancier constateert dat het elektriciteitsverbruik ver boven het huishoudelijk gebruik uitstijgt, gaan agenten het pand binnen voor een controle. In de woning staan 46 hennepplanten en  zo’n 700 à 800 stekjes. Daarnaast vinden agenten nog 1300 gram hennep verstopt in zakken. Alle kweekmateriaal en planten zijn in beslag genomen en vernietigd. Er is in deze zaak geen sprake van diefstal van stroom.

Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietplanten uit tuin gestolen!
Lees ook:Drugs en vuurwapen in woning!
Lees ook:Arrestaties drugshandel
Lees ook:Middelburgse wietkwekerij ontmanteld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>