Preventieactie tegen woninginbraken

GOES – De politie controleerde afgelopen woensdag rond 19.00 uur verschillende woningen in ’s-Heer Arendskerke, Eindewege en ’s-Heer Hendikskinderen op onveilige situaties. Agenten hielden een zogeheten ‘voetjesactie’.

Een woninginbraak heeft een grote impact op het gevoel van veiligheid. Helaas komt woninginbraak regelmatig voor. De politie doet er veel aan om inbrekers op te pakken. Zelf kunt u er met verschillende maatregelen voor zorgen dat inbreken in uw woning niet gemakkelijk is. De meeste inbrekers gaan namelijk voor een snelle buit. Hoe langer ze bezig zijn uw woning binnen te komen, hoe groter de kans dat ze het opgeven. Dit is de reden dat agenten woensdagavond 10 januari tientallen woningen controleerden. Het viel de agenten op dat de meeste bewoners hun woning goed hadden afgesloten. Er stond een achterdeur en een voordeur open, en desbetreffende bewoner merkte de agenten niet op. En in een schuur zaten de sleutels in het slot. De agenten gooiden de sleutels in de brievenbus en lieten een bericht voor de bewoner achter.

Meer informatie over woninginbraken vindt u op de website politie.nl.

Lees ook:Politie breekt in!
Lees ook:Maak het de inbreker moeilijk: Sleutel uit de deur!
Lees ook:Middelburgse criminelen: Zin in een inbraakgolfje!
Lees ook:‘Witte voetjes’ actie in Goes!
Lees ook:Voetjesactie Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>