Ex-vriendin mishandeld

GEM.MIDDELBURG – Agenten hebben in de nacht van donderdag op vrijdag in een woning in een dorp dat hoor bij de gemeente Middelburg een 32-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden. De man zou zijn ex-vriendin ernstig hebben mishandeld.

Buurtbewoners sloegen rond 1.00 uur alarm toen ze vanuit het huis geschreeuw hoorden. Agenten gingen op de melding af en hoorde hulpgeroep. Ze moesten uiteindelijk de voordeur forceren om het huis binnen te kunnen. Daarop kwam de bewoonster de woning uitgerend. De verdachte zat op dat moment nog binnen. Hij is aangehouden voor mishandeling en huisvredebreuk. Ook zou hij huisraad vernield hebben. De man is meegenomen naar het politiebureau, daar bleek dat hij dronken was. De bewoonster heeft aangifte gedaan van mishandeling, huisvredebreuk, bedreiging, vernieling en vrijheidsbeneming. De verdachte is vastgezet voor verder onderzoek.

Lees ook:Ex dringt woning 24-jarige vrouw binnen
Lees ook:Mishandeling!
Lees ook:Pool vernielt!
Lees ook:Man wil huis niet uit!
Lees ook:Vrouw mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>