Verwarde man met nepvuurwapen

TERNEUZEN - De politie heeft afgelopen donderdag aan het begin van de middag op het Oostelijk Bolwerkin Ternezuen  nabij het gemeentehuis een verwarde 24-jarige man aangehouden wegens bedreiging. Hij zou met een nepvuurwapen gedreigd hebben.
De man zou een fietser bedreigd hebben met een naar later bleek nepvuurwapen. Hij vroeg de fietser tevergeefs om geld. Daarna was hij naar een vrouw die bij een bushalte stond gelopen.  Ook aan haar vroeg hij geld. Zij heeft geen vuurwapen gezien. Hierna liep hij richting gemeentehuis.  In die omgeving is hij aangehouden. In zijn rugzak werd een nepvuurwapen aangetroffen. De man die in de war lijkt te zijn, wordt medisch on

Lees ook:Gewapende buspassagier
Lees ook:Vuurwapen gevonden!
Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!
Lees ook:Witwasser aangehouden!
Lees ook:Tegen de (stations)lamp gelopen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>