Hardrijder is rijbewijs kwijt

CLINGE - Het rijbewijs van een 29-jarige Belg is afgelopen dinsdag ingevorderd op de Woestijnestraat in Clinge. Een politiewoordvoerder:  Wij hielden een snelheidscontrole. Man reed 117 km/u waar 80 is toegestaan, maar als ‘bijvangst’ had hij ook nog 4 keer te veel gedronken.” Hij is gedagvaard.

Lees ook:Hardrijder is rijbewijs kwijt
Lees ook:Rijbewijs van drankrijder ingevorderd in Clinge!
Lees ook:Scooterrijdster dronken onderuit!
Lees ook:Hardrijder raakt rijbewijs kwijt!
Lees ook:Snelheidsmaniak moet rijbewijs inleveren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>