Wietkwekerijen ontmanteld

KOEWACHT / KLOOSTERZANDE – De politie in Zeeuws-Vlaanderen heeft afgelopen woensdag tijdens een speciale hennepruimdag enkele adressen bezocht, waar kwekerijen zouden kunnen zijn.

De politie trof in een woning aan de Vlasstraat in Koewacht een hennepkwekerij van ruim vijftig planten aan. De bewoner werd aangehouden en voor verhoor naar het politiecellencomplex gebracht. Hij zit nog vast. In Koewacht werd in een andere woning ook naar een hennepkwekerij gezocht, maar hier werd niets gevonden.

Kloosterzande

In een schuur bij een woning aan de Zoutlandstraat werd een hennepkwekerij met ruim honderd hennepplanten aangetroffen. Er werd niemand aangetroffen. De politie stelt een onderzoek in naar de kwekerij. Met de bewoner is een afspraak gemaakt om op het politiebureau een verklaring af te leggen. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Help mee hennepkwekerijen te bestrijden!

Ruikt u henneplucht of denkt u dat er een hennepkwekerij in uw buurt zit? Meld verdachte situaties, bel de politie via 0900-8844, via het Politie WhatsApp nummer 06-1220 7006 of bel Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000. Woont u in Zeeuws-Vlaanderen, dan kunt u ook gebruikmaken van het ‘Meldpunt Drugsoverlast’ op 0800-0225085, waar u tevens anoniem melding kunt doen. Onderstaande punten kunnen wijzen op een hennepkwekerij:

  • Aanwezigheid van hennepgeur;
  • Onveilige situaties (bijvoorbeeld brand) door illegale aanpassingen in de meterkast of elektriciteitsaansluiting;
  • Constant zoemend of ronkend geluid;
  • Bes

Lees ook:Omvangrijke wietkwekerij!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerijen opgerold!
Lees ook:Wietkwekerij ontmanteld!
Lees ook:Wietkwekerij ontmanteld: bewoner aangehouden!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>