Pizzakoerier beroofd

VLISSINGEN – Een 16-jarige pizzakoerier is afgelopen zaterdagavond in de Vlissingen Noordbeekseweg beroofd van zijn portemonnee met inhoud. Dat gebeurde door drie jongens.

De jongen rijdt omstreeks 19.00 uur met een elektrische fiets van de zaak richting Oost-Souburg om daar een pizza te bezorgen. Op de Noordbeekseweg ziet hij aan de linkerkant drie jongens te voet naderen. Op het moment dat het slachtoffer hen passeert, blokkeert het drietal de weg en laat hem stoppen. Vervolgens stapt de jongen van zijn fiets.

Harde klappen

De grootste van het stel eist het geld uit zijn portemonnee op. Omdat dit niet snel genoeg gaat, krijgt het slachtoffer enkele harde klappen en valt op de grond. Nadat deze weer is opgestaan komen ook de twee andere jongens dreigend op hem af. Bang om nog meer klappen te krijgen geeft hij zijn portemonnee af. De belagers verdwijnen vervolgens richting Papagaaienburg.

Signalement verdachten

1ste jongen:

 • negroïde uiterlijk
 • ± 19 jaar
 • lang postuur ± 1.90 m
 • zwarte jas met capuchon
 • Zwart haar

2de jongen:

 • licht getint Antilliaans uiterlijk
 • ± 18 jaar
 • dun lang postuur ± 1.80 m
 • kort donker haar met krullen
 • kort model bruin/grijze jas van dunne stof

3de jongen:

 • klein postuur ± 1.70 m
 • ± 18 jaar
 • dun baardje
 • zwarte jas met capuchon
 • flinke bos donker haar

Hebt u informatie?

We zijn op zoek naar getuigen. In het bijzonder naar de bestuurder van een BMW stationwagen, die tijdens de straatroof voorbij is gereden. Mogelijk zijn er ook mensen die de verdachten aan de hand van het signalement herkennen en weten waar zij op dit moment zijn. Meld u zich dan bij de politie via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018034557).

Lees ook:Mishandeling tijdens carnaval in ‘s-Heerenhoek!
Lees ook:Mishandeling van meisje in ‘s Heer Abtskerke!
Lees ook:Pizzakoerier overvallen!
Lees ook:Politie maakt jacht op overvallers
Lees ook:Fietser mishandeld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>