Arrestaties na mishandeling

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen zondag vier jonge mannen in een woning aan de Sterkenburg in Vlissingen aangehouden. Allen worden verdacht van betrokkenheid bij een mishandeling en beroving van een 20-jarige man.

Omstreeks 14.45 uur komt bij de meldkamer het bericht binnen dat een man uit de gemeente Vlissingen is mishandeld en onder bedreiging van een wapen in zijn auto is ontvoerd  naar de parkeerplaats bij de Zwanenburgseweg in Vlissingen. Vervolgens weet hij daar te vluchten en belt de politie. Agenten treffen het slachtoffer onder het bloed aan en brengen hem eerst naar de huisartsenpost bij het ziekenhuis. Daarna is hij meegenomen naar het bureau om aangifte te doen.

Gedreigd met vuurwapen

Op het bureau vertelt het slachtoffer dat hij getuige is geweest van een ruzie tussen twee mannen in de tuin van een woning aan de Sterkenburg. Daarbij vallen rake klappen. Hij zit daar in zijn auto op een vriend te wachten waarmee hij heeft afgesproken. Als hij samen met deze vriend wil wegrijden, komen de twee amokmakers en nog twee andere jonge mannen op zijn auto af. Onder bedreiging van een wapen wordt hij in zijn eigen auto meegenomen naar de parkeerplaats bij park Westduin aan de Zwanenburgseweg te Vlissingen. Uiteindelijk lukt het hem om uit de auto te vluchten. Zijn belagers nemen eveneens benen en laten de auto achter op de parkeerplaats.

Onderzoek in volle gang

In de omgeving van de parkeerplaats is direct gestart met een sporenonderzoek. Alle vier de verdachten worden een uur na de melding aangehouden in een woning aan de Sterkenburg. Allen zijn voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex en daar voorgeleid aan de hulpofficier van justitie.

Getuigen gezocht

Het slachtoffer weet te vertellen dat er mensen hebben staan kijken naar de ruzie die rond 14.20 uur in de tuin bij de woning aan de Sterkenburg heeft plaatsgevonden. Met deze mensen willen wij graag spreken. Ook zijn wij op zoek naar personen die de Ford Ka van het slachtoffer naar de parkeerplaats aan de Zwanenburgseweg hebben zien rijden. Hebt u informatie? Meld u zich dan bij de politie via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018035301).

Lees ook:Goese bruut overvallen in haar auto!
Lees ook:Arrestaties vanwege onderzoek gestolen goederen
Lees ook:Man mishandeld: 2 arrestaties!
Lees ook:Fietsendieven betrapt!
Lees ook:Arrestaties na bedreiging!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>