Arrestatie na mishandeling

OOSTBURG – In de Bestevaerstraat in Oostburg is afgelopen  zondagmiddag rond 16.30 uur een inwoner van die straat aangehouden als verdachte van mishandeling en vernieling van een ruit.

De man die mishandeld zou zijn heeft aangifte gedaan bij de politie. Ook zijn getuigen van het incident gehoord. De aangever liep over straat toen hij, volgens eigen zeggen, ineens een klap kreeg van de verdachte. Door die klap viel de aangever tegen een ruit van een woning in de Bestevaerstraat aan. Die ruit brak en de aangever raakte lichtgewond. Hij heeft zich onder behandeling gesteld van een arts.

De politie werd na het incident gebeld en de verdachte is in zijn woning aangehouden. Mogelijk liggen eerdere woordenwisselingen over geluidsoverlast aan de basis van hetgeen er zondag gebeurd is. De verdachte is zondagavond gehoord over het feit. Na het afleggen van een verklaring is hij weer naar huis gestuurd.

Lees ook:Arrestatie na burenruzie!
Lees ook:Buurvrouwen in de clinch!
Lees ook:Agent geslagen!
Lees ook:Man afgevoerd naar ziekenhuis na steekincident – UPDATE
Lees ook:Politieagent mishandeld tijdens arrestatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>