Drugsvangst in winkel

SAS VAN GENT – De politie heeft afgelopen vrijdag in een winkel aan de Kleine Marktin Sas van Gent  bij een drugsactie een grote hoeveelheid hard- en softdrugs in beslag genomen. Er werden drie mannen aangehouden.

Bij de start van de drugsactie werd een man aangetroffen, die in de winkel speed had gekocht. Hij werd naar het politiebureau meegenomen en kreeg van de officier van justitie een taakstraf van 60 uur.

Hard- en softdrugs

Hierop viel de politie rond 14.45 uur de winkel binnen. Twee mannen (45 en 50 jaar), beiden afkomstig uit Sas van Gent, werden aangehouden. In de winkel werden onder andere bijna 1,5 kilogram softdrugs, bijna 0,5 kilogram harddrugs (cocaïne en amfetamine), bijna negenhonderd xct-pillen en ruim honderd joints gevonden. Ook werd een geldbedrag van ruim 1.500 euro in beslag genomen.

Hennepkwekerij

In de kelder - onder de winkel – troffen agenten een hennepkwekerij met ruim tweehonderd planten aan. De politie heeft in overleg met de Officier van Justitie de plantage laten ontmantelen door een gespecialiseerd ruimingsbedrijf.

Politiecellencomplex

Tijdens het onderzoek werd rond 15.10 uur in de Glacisstraat een derde inwoner (26) uit Sas van Gent aangehouden. Het drietal werd voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Vrijdagavond kregen ze te horen dat ze voorlopig vast blijven zitten.

Airsoft wapen

Verder werd in een woning aan de Noordstraat een onderzoek ingesteld. Hierbij werd een airsoft wapen gevonden en een aantal spullen, die gebruikt kunnen worden bij een hennepkwekerij, zoals lampen en filters. Deze spullen werden in beslag genomen.

Lees ook:Verlinkt: wietkwekerij opgerold + vuurwapens met munitie gevonden!
Lees ook:Drugs in woning gevonden: 5 mannen gearresteerd!
Lees ook:Arrestaties tijdens drugsactie
Lees ook:Man heeft vuurwapen en wietkwekerij
Lees ook:Wietkwekerij opgerold!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>