Goese mishandeling

GOES – In de Singelstraat ter hoogte van de Korte Kerkstraat in Goes is in de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag een mishandeling geweest. Daarbij is een 24-jarige man uit Kapelle gewond geraakt.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij is enige tijd bewusteloos geweest en weet niet meer precies wat er gebeurd is. Wel weet hij te vertellen dat hij kort voordat hij bewusteloos raakte een meisje en één of twee jongen hem tegemoet lopen. Een van de jongens zou hem uitgescholden hebben. Als het slachtoffer weer bij bewustzijn komt heeft hij een hoofdwond en een bloedneus. Hij heeft zich na laten kijken bij de huisartsenpost.

Hebt u informatie?

Op het moment van het incident loopt er nog uitgaanspubliek rond. Mogelijk dat iemand iets gezien heeft en kan vertellen wat er precies is gebeurd. Hebt u informatie? Deel deze dan via 0900 8844, via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden. Anoniem mag ook via 112 of het meldingsformulier van M (BVH 2018052246)

Lees ook:Slachtoffer mishandeling dood!
Lees ook:Vechtpartij Terneuzen!
Lees ook:In elkaar geslagen!
Lees ook:Vlissingse mishandeling!
Lees ook:Krantenbezorgster mishandeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>