Arrestaties na straatroof

TERNEUZEN – Een man meldde om  ongeveer 06.30 uur vrijdagochtend  dat hij  van zijn horloge was beroofd in de Ambachtsstraat in Terneuzen. Hij had hierbij een klap gekregen waardoor hij lichtgewond was geraakt.

Na de melding zijn meerdere politiemensen gaan zoeken naar de daders van de beroving. Ook werd een hondengeleider met een speurhond ingezet. Binnen tien minuten werden drie verdachten aangehouden. Zij zijn overgebracht naar een politiecellencomplex en worden daar verder gehoord over hun betrokkenheid bij de beroving. Het betreffen drie mannen, van twee (21 en 40 jaar oud) is de woonplaats niet bekend. De derde aangehouden verdachte komt uit Sas van Gent en is 23 jaar oud.

Het slachtoffer van de beroving heeft aangifte gedaan. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Meer aanhoudingen in deze zaak worden niet uitgesloten.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident. De rechercheurs die met de zaak bezig zijn willen heel graag in contact komen met mensen die meer weten van deze beroving, of mensen die de beroving hebben zien gebeuren. Zij kunnen zich melden via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006). Maar anoniem melden kan ook via de website van www.meldmisdaadanoniem.nl of hun telefoonnummer 0800-7000. Geef bij uw contact graag het zaaknummer 2018-055227 door.

Lees ook:Man beroofd in Terneuzen!
Lees ook:Getuigen gezocht van mishandeling Terneuzen!
Lees ook:Middelburgse straatroof
Lees ook:Beroving vrouw Vlissingen!
Lees ook:Mishandeling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>