Hoogbejaarde (97!) gearresteerd voor diefstal en moedwillige crash

NIEUWVLIET -0 BAD – De politie heeft in Nieuwvliet-Bad afgelopen woensdag een 96-jarige man uit de gemeente Sluis op een camping in Nieuwvliet-Bad aangehouden op verdenking van diefstal en het aanrijden van een man.

De verdachte is al een poosje in beeld bij bewoners van een camping omdat zij vermoeden dat hij spullen steelt die bij chalets staan. Als de man woensdagmiddag met zijn auto de camping oprijdt en stopt bij één van de chalets gaan twee campingbewoners op hem af. Eén van hen gaat met zijn fiets voor de auto van de verdachte staan en spreekt hem aan op zijn gedrag. De oude baas stapt daarna zonder iets te zeggen in zijn auto en rijdt in volle vaart weg. Door deze actie komt de man op de motorkap van de auto terecht en wordt enkele tientallen meters meegesleurd.

Ingang geblokkeerd

Het 70-jarige slachtoffer weet zich van de motorkap af te duwen. Omdat de verdachte nog op de camping rijdt loopt hij snel naar de ingang van de camping om deze te blokkeren. Intussen belt hij de politie. Deze heeft hem vervolgens aangehouden en voor verhoor meegenomen naar het bureau in Terneuzen. De fiets van het slachtoffers is geheel vernield tijdens de aanrijding. Vanwege pijnklachten heeft hij nog wel een bezoek gebracht aan de huisarts.

Proces-verbaal opgemaakt

In de auto van de verdachte worden twee gestolen ijzeren windmolentjes gevonden en in beslag genomen. Ook is zijn rijbewijs ingenomen. Bekeken wordt of hij nog fit genoeg is om te rijden. De man mocht na zijn verhoor weer naar huis. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:18.000 euro onder de motorkap!
Lees ook:Boa’s mishandeld!
Lees ook:Stadscamping Middelburg terug?
Lees ook:Dronken Pool scoort 990 ug/l na ademanalyse!
Lees ook:Dronken man ramt garagebox

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>