Wiet in auto

VLISSINGEN – De politie heeft afgelopen dinsdag in Vlissingen 2 mannen gearresteerd Dat gebeurde nadat in hun auto een flinke hoeveelheid wiet is aangetroffen. Zij worden verdacht van drugshandel.

Naderbij gekomen blijkt dat er vier mannen in één auto zitten. Vanuit de auto komt een sterke hennepgeur walmen. Tijdens het controleren van de auto en de fouillering van de mannen worden twee middelgrote zakken met hennep gevonden, twee gripzakjes met crack en een brokje hasj. Ook zijn nog een wietverkruimelaar een weegschaaltje, enkele honderden euro’s, een mes en twee ongebruikte simkaarten in beslag genomen.

Ingesloten

Twee van de vier mannen zijn aangehouden op verdenking van drugshandel. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Vlissingen en een 18-jarige man uit Baarle Nassau. Beiden zijn voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex en zitten nog vast.

Lees ook:Drugs in woning gevonden: 5 mannen gearresteerd!
Lees ook:Drugs in auto – UPDATE
Lees ook:4 kilo wiet in kofferbak
Lees ook:Vier arrestaties na schietincident Vlissingen! UPDATE
Lees ook:Vlissingen met drugs gepakt in Middelburg!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>