Arrestatie na huiselijk geweld

HULST – In een woning in de gemeente Hulst is afgelopen  donderdag omstreeks 19.15 uur een 52-jarige man aangehouden ter zake huiselijk geweld. Hij zou zijn partner meerdere keren in het gezicht hebben geslagen.

De politie kreeg omstreeks 18.50 uur een melding van huiselijk geweld. Naast de politie kwam ook de ambulancedienst ter plaatse. Het slachtoffer had een verwonding boven haar rechteroog die gehecht moest worden. Het slachtoffer deed aangifte. Zij vertelde dat zij ruzie kreeg met haar partner. Hij sloeg haar vervolgens in de woonkamer met gebalde vuist boven haar rechteroog. Ze kwam daardoor ten val. Terwijl zij op de grond, lag werd zij door hem meerdere keren met beide vuisten geslagen. Daarbij bedreigde hij haar dood te maken. De politie heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Middelburg.

Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Vriendin mishandeld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!
Lees ook:Huiselijk geweld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>