Ex dringt woning 24-jarige vrouw binnen

TERNEUZEN  – Een 31-jarige man uit Terneuzen is zondag  omstreeks 04.05 uur aangehouden ter zake bedreiging van zijn 24-jarige ex-vriendin, huisvredebreuk en vernielingen aan haar woning.

De politie kreeg rond 04.00 uur een melding dat een man een woning was binnen gedrongen en dat hij de bewoonster met de dood bedreigde. Agenten zagen dat de voordeur ontzet was en dat de onderste ruit ingetrapt was. De gang lag bezaaid met glas. Een 31-jarige man werd in de woning op aanwijzing van de bewoonster aangehouden ter zake huisvredebreuk, bedreiging en vernieling. Het slachtoffer deed aangifte. Ze vertelde dat ze enkele maanden geleden de relatie met de verdachte had beëindigd. Hij kon dat niet accepteren. Vannacht ging rond 04.00 uur de bel. Ze wist direct dat het haar ex was en besloot om niet open te doen. Ze hoorde daarop glasgerinkel, de voordeur werd ingetrapt. Ze deed de slaapkamerdeur op slot en belde 112. Hij forceerde daarop die deur. Terwijl hij in de slaapkamer stond  arriveerde de politie waarna de indringer werd aangehouden.

 

 

Lees ook:Ex-vriendin mishandeld
Lees ook:Arrestatie na bedreiging met (nep)vuurwapen!
Lees ook:Arrestaties brandstichting!
Lees ook:Ernstig mishandeld door ex!
Lees ook:Arrestaties Goes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>