Stapper aangehouden na dreigen portiers met bierfles

MIDDELBURG – Een 21-jarige in Middelburg verblijvende man is zondag omstreeks 04.35 uur op de Vlasmarkt aangehouden op de verdenking van bedreiging.

Agenten kregen via de horecatelefoon een melding dat twee portiers  door een agressieve stapper bedreigd werden met een bierfles. Ze waren op dat moment in de buurt en daarom snel ter plaatse. Zij zagen daar een man in een dreigende houding staan tegenover twee portiers met in zijn handen een bierfles. Ze riepen dat hij de fles los moest laten. Dit weigerde hij. Hierna hebben de dienders de dreiger overmeesterd en aangehouden. Na zijn arrestatie, tijdens het plaatsen in de politieauto vond de arrestant het kennelijk nodig om de agenten te bespugen. Aan het bureau weigerde hij de ademanalyse. Ook hiervoor krijgt hij een proces-verbaal.

 

Lees ook:Man dreigt met mes bij Vlissings ziekenhuis!
Lees ook:Slaan met bierfles!
Lees ook:Man dreigt met mes
Lees ook:Blaastest geweigerd: rijbewijs inleveren!
Lees ook:Inbreker ziekenhuis ingeslagen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>