Drugs gevonden in verborgen ruimte auto

RILLAND – Twee mannen uit Frankrijk zijn afgelopen maandag gearresteerd op de A58 bij Rilland. Zij worden verdacht van handel in softdrugs.

De bestuurder van het voertuig krijgt op de A58 een stopteken van agenten. Vervolgens wordt de auto naar een parkeerplaats ter hoogte van Rilland gedirigeerd voor een algemene controle. De bestuurder is een 24-jarige man uit Villeneuve D A’scq; de 29 jarige bijrijder is afkomstig uit Frankrijk maar kan zich niet legitimeren. Om er zeker van te zijn dat er geen legitimatiebewijs in de auto ligt, wordt deze grondig doorzocht. Het gezochte document komt niet tevoorschijn. Wel blijkt in een verborgen ruimte in de auto bijna 200 gram hasj te liggen. Omdat de mannen beiden een flink geldbedrag bij zich hebben rijst het vermoeden dat zij zich bezig houden met de handel in softdrugs.

Onderzoek en verhoor

Beide verdachten zijn aangehouden en voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar een politiecellencomplex. Daar zijn ze voorgeleid aan de hulpofficier van justitie en ingesloten. De auto, de drugs, enkele telefoons en het geld zijn in beslag genomen.

Lees ook:Drugs in auto – UPDATE
Lees ook:Fuikstropers betrapt!
Lees ook:Aangehouden voor bezit cocaïne!
Lees ook:Tas wiettoppen!
Lees ook:Politie pakt Vlissingse drugsverdachten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>