Dronken bestuurder rent weg na eenzijdig ongeval

YERSEKE / VLISSINGEN – Een 39-jarige man uit Vlissingen is afgelopen maandagavond op de Voornseweg in Yerseke aangehouden nadat hij betrapt is op dronken rijden.

’s Avonds komt bij de meldkamercentralist een bericht binnen over een eenzijdig ongeval aan de Zeedijkseweg. Direct wordt hulpverlening op pad gestuurd. Het slachtoffer wil echter niet geholpen worden. Zodra deze de ambulance aan ziet komen zet hij het op een lopen. Agenten zien de man op de Voornseweg in en uit een sloot lopen en horen hem zeggen dat hij hulp nodig heeft.

Bijzonder gedrag

Het slachtoffer is vervolgens alsnog nagezien door ambulancepersoneel. Gezien het bijzondere gedrag van de man wordt bij hem een alcoholtest afgenomen. Deze test geeft aan dat hij veel meer gedronken heeft dan wettelijk is toegestaan. De verdachte is vervolgens voor een ademanalyse meegenomen naar het politiebureau.

Nachtje ontnuchteren

De analyse laat een score zien van 725 ug/l (= meer dan 3x overschrijding toegestane limiet). Omdat het gedrag van de man telkens wisselt van zeer agressief naar erg rustig wordt bij hem ook een drugstest afgenomen. De uitkomt hiervan is nog niet bekend. Zijn rijbewijs in ingenomen. De man mocht een nachtje ontnuchteren in een politiecel. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Lees ook:Jeugdige stapper aangehouden na belediging agenten!
Lees ook:Bandje prikken voor nachtje hotel/bajes Torentijd!
Lees ook:Politie beledigd!
Lees ook:Man met hamer zorgt voor overlast
Lees ook:Slachtoffer mishandeling dood!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>