Twee dronken bestuurders in één auto

SINT JANSTEEN – Twee 18-jarige jongens uit Terneuzen kregen zaterdag 24 maart meerdere bekeuringen. Ze reden, kort na elkaar, in de dezelfde auto, ze waren op dat moment allebei beschonken.

Agenten zagen rond 3.45 in Sint Jansteen op de Verrekijker een auto over de weg slingeren. Ze gaven de bestuurder een stopteken. De auto stopten en agenten spraken de bestuurder aan. Die gaf ineens gas en ging er vandoor. Op de Visserijstraat stapte de jongeman uit en ging te voet verder. Het lukte een hondengeleider om de verdachte op te sporen op de Puttingstraat. De verdachte bleek niet over een rijbewijs te beschikken, ook bleek hij onder invloed van alcohol te zijn.

Zoekactie

Tijdens de zoekactie naar de voortvluchtige bestuurder kwamen twee politie-bikers op de Antoniusdreef een andere auto tegen die zich daar had vastgereden. Ze controleerden de 27-jarige Belgische bestuurster. Ze bleek dusdanig dronken achter het stuur te zitten dat haar rijbewijs is ingevorderd.

Ondertussen

Een andere 18-jarige jongen uit Terneuzen, die ook in de auto op de Verrekijker zat, was ondertussen weer met de auto gaan rijden. Dat deed hij met gedoofde lichten, een methode die mensen vaak gebruiken om uit het zicht van de politie te blijven. Agenten gaven de auto een stopteken dat in eerste instantie werd genegeerd. Op de Hovestraat stopte de bestuurder. Ook de verdachte bleek te veel te hebben gedronken. Beide verdachten zijn meegenomen naar het politiebureau. De jongeman die op de Puttingstraat werd aangehouden kreeg bekeuringen voor rijden onder invloed, rijden zonder rijbewijs, het negeren van een stopteken en wegrijden met piepende banden. De tweede bestuurder kreeg bekeuringen voor rijden onder invloed en rijden zonder licht.

Lees ook:Dronken in onverzekerde auto!
Lees ook:Haarlemse bestuurder doet alles fout in Goes!
Lees ook:Dronken rijden: rijbewijs was al ingevorderd!
Lees ook:18-jarige Vlissinger doet het zonder roze papiertje….
Lees ook:Gastje (16) met drugs scheurt met auto door nachtelijk Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>