Winkeldief mishandelt winkelbediende: omstanders grijpen in

 

TERNEUZEN - Een 19-jarige man uit Terneuzen is afgelopen vrijdag  in een schoenenwinkel aan de Terneuzense Alvarezlaan opgepakt. De man zou geprobeerd hebben goederen te stelen. Toen winkelmedewerkers de verdachte aan wilden houden mishandelde hij een van hen.

De man werd rond 15.45 uur tegen gehouden toen hij de winkel wilde verlaten en het alarm afging. Hij probeerde weg te komen en mishandelde daarbij een winkelmedewerkster. Twee omstanders die het zagen gebeuren grepen in, ze werkten de verdachte naar de grond en hielden hem onder controle totdat de politie er was. Agenten namen de verdachte en een andere man die mogelijk zijn handlanger was mee naar het politiebureau. Het duo is verhoord. De verdachte is met een dagvaarding naar huis gestuurd. De zaak tegen de andere man is geseponeerd. De medewerkster deed aangifte van mishandeling tegen de verdachte.

Lees ook:Vrouw mishandeld
Lees ook:Conducteur mishandeld
Lees ook:Inbreker Vlissingen in de boeien
Lees ook:Dronken bestuurder negeert rijverbod!
Lees ook:Agressieve jongen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>