Eigenaar gezocht

‘s-HEER ARENDSKERKE - Naar aanleiding van een lopend onderzoek naar witwassen heeft het Integrale Afpakteam in februari een zeecontainer in een loods in ’s-Heer Arendskerke geopend. In die container stonden diverse spullen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn.

Omdat er bij de politie nog steeds geen eigenaar bekend is geworden en er ook geen aangifte is gedaan waarin verwezen wordt naar de goederen, vragen wij het publiek nogmaals om bijgevoegde foto’s te bekijken. Het zou namelijk goed kunnen dat deze aangetroffen zaken emotionele waarde voor de eigenaar hebben. De politie wil de spulletjes graag teruggeven aan de rechtmatige eigenaar. Mocht iemand goederen op de foto’s herkennen, dan vragen we om contact met ons op te nemen via het algemene telefoonnummer van de politie (0900-8844) of via What’s App (06-1220 7006).

   

Afpakteam

Het integraal afpakteam is een team van medewerkers van de politie, Belastingdienst, gemeente en de FIOD: de opsporingsdienst van de Belastingdienst. In samenwerking en verbinding met elkaar probeert het team zoveel mogelijk crimineel geld en vermogen af te pakken via een strafrechtelijke, fiscale en/of bestuurlijk weg. Witwassen is het uitvoeren van transacties om de herkomst van illegaal verkregen geld te verbergen. Het gaat om geld afkomstig van criminele activiteiten zoals drugshandel, mensenhandel, diefstal, sociale en fiscale fraude.

Lees ook:Criminele auto’s afgepakt
Lees ook:“Dure auto’s geplukt”
Lees ook:Eigenaars gezocht!
Lees ook:Witwasser aangehouden!
Lees ook:Wie herkent de buit?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>