Mijn naam is haas….Paashaas!


VLISSINGEN / MIDDELBURG – Bakker Peter Daane is er altijd vroeg bij. Een harde werker en een trouwe twitteraar. Dus regelmatig zie ik prachtige creaties als bijlage in een foto. Die van vandaag vallen erg op. Mijn naam is haas…Paashaas! ,staat er als tekst bij de foto.

En ja hoor…hoe kan het anders zo vlak voor de paasdagen..het paaslekkers gaat de oven in. Dat wordt dus weer smullen met Pasen. En dat lekkers is te vinden in de bakkerijen van Piet Daane in de gemeenten Vlissingen en Middelburg. Daane is -zoals bekend- ook de beste Bolusbakker. (Foto Echte Bakker Daane.)

Lees ook:Lesje oranje tompouces maken bij Echte Bakker Piet Daane!
Lees ook:Zeeuwse bolus in Australië!
Lees ook:Pasen steeds dichterbij ondanks hondenweer!
Lees ook:Kerststollen maak je zo….!
Lees ook:Happy Valentine’s Day!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>