Zilte zaligheden op World Food Festival in Rotterdam!


YERSEKE / ROTTERDAM – Tijdens het World Food Festival in Rotterdam mogen zilte zaligheden niet ontbreken. De Provincie Zeeland verleent een subsidie van maximaal 3000 euro aan Stichting Zilte Academie Zeeland voor de inhuur van Zeeuwse koks.

Het festival vindt plaats van 18 september tot 27 oktober. Met de subsidie wordt op 21 september een Zeelanddag gehouden waarbij al het lekkers wat onze provincie te bieden heeft geproefd kan worden. Op deze manier worden Zeeuwse streekproducten en Zeeuwse zilte zaligheden ook buiten de provincie gepromoot.

Lees ook:Subsidie voor Nationaal Park Oosterschelde!
Lees ook:Klassieke muziek in de hele regio Zeeuws-Vlaanderen!
Lees ook:Zeeland zat of zat van Zeeland?
Lees ook:Nieuw streekproduct: Zeeuwse inktvis
Lees ook:Zeeland verovert Den Haag!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>