Week van de Smaak!

THOLEN – De Week van de Smaak is van donderdag 25 september tot en met 2 oktober.
Het is hét jaarlijkse evenement waarin gezonde en eerlijke voeding onder de aandacht wordt gebracht van een breed publiek. Dit jaar is het thema ‘bonen op je bord’. Ook SVRZ doet mee.

Locaties Tholen
SVRZ locatie Tholen houdt een bonenquiz. Tevens komt er iemand vertellen over verschillende soorten bonen. Ook maken ze in hun kookclub bonen met stroop en spek.

De Kraayert in Lewedorp
Tijdens de week van de Smaak is er in de Kraayert op 27 september om 14.00 uur een optreden van Zeeuwse Sien als typje ‘Rare Snijboom’. Ook verzorgen ze op 30 september een filmavond die om 18.30 uur begint. De koffieproeverij van de Kraayert vindt plaats op woensdag 1 oktober rond de klok van twee uur. Als afsluiter van de week houden ze op 3 oktober een bonenquiz met voorafgaand een Mexicaanse maaltijd en op zaterdag 4 oktober een bingo die om 14.00 uur begint.

Poelwijck in ’s Heer Arendskerke
Donderdag 25 september is er om 12.00 uur een gezamenlijke maaltijd ´Poelwijck Zeeuws menu´. Op 1 oktober komt Arendjan van Wijk in SVRZ locatie Poelwijck een lezing geven over bonenteelt. De lezing is in het grandcafé en is van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Alexiaplein in Kamperland
Op vrijdag 3 oktober is er op Alexiaplein een bruine bonensoepmaaltijd in de activiteitenruimte van de zorginfra Alexiaplein. De maaltijd begint om 17.00 uur met een drankje. We eten bruine bonensoep en er is een dessert.

Ter Valcke en Erasmuspark in Goes
In het Grand Café van Ter Valcke zijn er de gehele week Zeeuwse dranken te verkrijgen. Ook zijn er in de week van de smaak optredens van verschillende muzikanten. Op donderdag 25 september treedt om 19.30 uur dameskoor ´Bineah Zuuver´ op. Zaterdag 27 september kun je in het Grand Café het Ter Valcke Zeeuws menu bestellen. De kosten zijn €10 en aanmelden kan bij de receptie.
In het Erasmuspark is er op 26 september een borreluur met aansluitend het Erasmusmenu voor €10. Aanmelden kan in het restaurant. Over SVRZ
SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van zorg. Van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot huishoudelijke zorg. Maar ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bent u bij SVRZ aan het juiste adres.

 

Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:Kerstmarkt in SVRZ Ter Valcke!
Lees ook:Artsen Oekraïne bezoeken SVRZ in Goes!
Lees ook:Uilenshow in SVRZ Ter Valcke
Lees ook:SVRZ Ter Valcke wint de CZ – verwenzorgprijs: Buren en cliënten samen aan de pannenkoeken!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>