De Kromme Watergang Beste Vis Restaurant!

HOOFDPLAAT - De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2015 zijn afgelopen dinsdag bekend gemaakt.  In elf uiteenlopende categorieën hebben de vijfhonderd beste chefs van Nederland een stem mogen uitbrengen op hun favoriete restaurants De Kromme Watergang in Hoofdplaat is het beste vis restaurant.

De Librije*** (Zwolle) heeft twee awards verdiend en is hiermee betiteld tot “Het Beste Restaurant van Nederland” en het “Het Beste Biologische Restaurant van Nederland”. Alhoewel het gros van de winnaars onder restaurants met een Michelinster is gevallen, is het opvallend dat vakbroeders ook niet-sterrenrestaurants als favoriet bestempelen. 

Lees ook:Inter Scaldes Beste Wijn Restaurant
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is…
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is….De Librije***!
Lees ook:Restaurant Awards
Lees ook:Genomineerden Restaurant Awards 2017!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>