Inter Scaldes Beste Wijn Restaurant

KRUININGEN – De winnaars van de eerste editie Restaurant Awards 2015 zijn afgelopen dinsdag bekend gemaakt.  In elf uiteenlopende categorieën hebben de vijfhonderd beste chefs van Nederland een stem mogen uitbrengen op hun favoriete restaurants. Inter Scaldes in Kruiningenis het Beste Wijn Restaurant van Nederland

De Librije*** (Zwolle) heeft twee awards verdiend en is hiermee betiteld tot “Het Beste Restaurant van Nederland” en het “Het Beste Biologische Restaurant van Nederland”. Alhoewel het gros van de winnaars onder restaurants met een Michelinster is gevallen, is het opvallend dat vakbroeders ook niet-sterrenrestaurants als favoriet bestempelen. 

Lees ook:De Kromme Watergang Beste Vis Restaurant!
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is…
Lees ook:Het Beste Restaurant van Nederland is….De Librije***!
Lees ook:Restaurant Awards
Lees ook:Restaurant Oud Sluis is de nummer 17 van de wereld!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>