Heerlijk 10-daagse!

HOOFDPLAAT – Het liefst zouden we elke avond op topniveau willen eten. Een te lang bezette reserveringslijn bij jouw favoriete restaurant, een baas die te laat is met uitbetaling van het salaris, de elektriciteitsrekening die veel hoger uitpakt dan geraamd, en zo zijn er nog talloze redenen op te sommen waarom dat luxe etentje alsmaar op de lange baan wordt geschoven. Al deze bezwaren vervallen tijdens ​de ​HEERLIJK10DAAGSE, van 6 tot en met 15 november. Tien dagen achtereenvolgens lunch je voor 22,50 euro per persoon en din​e​er je voor 27,50 euro per persoon prinsHEERLIJK in de beste restaurants van Nederland. Onder andere de volgende restaurants doen mee: De Kromme Watergang** (Hoofdplaat), ’t Vlasbloemeken* (Koewacht), Het Raedthuys (Sint-Maartensdijk), De Gevangentoren (Vlissingen), Katseveer* (Wilhelminadorp) en Scherp (Middelburg). Nieuwsgierig naar de rest van het aanbod? Kijk dan snel op de website www.heerlijk.nl/10daagse

Voor tien euro extra eet je zelfs op sterrenniveau ​en​ voor twintig euro extra op tweesterrenniveau​.​ Niet gelijk denken dat de ingrediënten in deze ​​driegangenmenu’s worden aangepast aan de lagere prijs of dat de service aanzienlijk anders zal zijn. Voor minder geld lunch of dineer je tijdens ​de HEERLIJK10DAAGSE op hetzelfde hoge niveau als de rest van het jaar. Geen andere organisatie die tegen dit tarief deze kwaliteit kan garanderen. Aan keus geen gebrek tijdens HEERLIJK10DAAGSE. Aan de achtste editie van de​ HEERLIJK10DAAGSE doet een recordaantal restaurants mee waaronder tweeënzestig

Michelinsterren – verspreid over het hele land.

Vanaf 19 oktober kan voor de ​HEERLIJK10DAAGSE worden gereserveerd via www.heerlijk.nl/10daagse. Wie zijn/haar e-mailadres voor 16 oktober doorgeeft aan HEERLIJK krijgt voorrang. Zij die in het bestand van HEERLIJK staan, krijgen tussen 16 en 19 oktober ​al de kansom​ een tafel te bemachtigen.

 

Lees ook:HEERLIJK10Daagse!
Lees ook:HEERLIJK10Daagse: 10e editie met recordaantal toprestaurants!
Lees ook:De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie
Lees ook:Top 5 Heerlijk 10 daagse: Kromme Watergang op 1!
Lees ook:HEERLIJK10DAAGSE: 10 dagen proeven, beleven en genieten!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>