Top 5 Heerlijk 10 daagse: Kromme Watergang op 1!

HOOFDPLAAT - Heerlijk, heerlijker, heerlijkst. Waar kun je het heerlijkst eten in Nederland? Naar welk restaurant gaan de gasten het liefst zo snel mogelijk terug. Michelin oordeelt volgende week, het publiek heeft inmiddels bepaald.  Het beste restaurant volgens jullie in de regio: De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat. Dit restaurant voert de Zeeuwse top 5 aan van de Heerlijk10daagse.

 De Kromme Watergang overtrof alle verwachtingen tijdens de HEERLIJK10DAAGSE eerder deze maand. Met een 9,31 als eindcijfer bewijzen Edwin & Blanche Vinke en hun team tot de absolute top te behoren.

​Chef-kok Edwin Vinke ​is blij met het resultaat: “In het verleden meerdere malen in de top 10 en top 5 gestaan, mooi om nu als absolute winnaar uit de bus te komen”.

Na afloop van HEERLIJK10DAAGSE is er online massaal gestemd door de foodies van Nederland. De deelnemers van HEERLIJK10DAAGSE beoordeelden de toprestaurants na afloop van lunch of diner op het eten, de service, sfeer en gastvrijheid. Uitzonderlijk hoog scoorden ook Katseveer in Wilhelminadorp met een 9,10 en ‘t Vlasbloemeken in Koewacht  met een 9,10.

DE TOP 5 VAN HEERLIJK10DAAGSE IN ZEELAND

De Kromme Watergang**

9.31

Katseveer*

9.10

t Vlasbloemeken*

8.87

De Gevangentoren

8.80

Scherp

8.72

 

Lees ook:De Kromme Watergang** aan de top in Zeeland
Lees ook:De beste restaurants 10 dagen voor een prikkie
Lees ook:Mezger wint landelijke én provinciale HEERLIJK10Daagse publieksprijs
Lees ook:Heerlijk 10-daagse!
Lees ook:Sterrenrestaurant De Kromme Watergang viert 25-jarig jubileum in CCXL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>