HEERLIJK10Daagse!

VLISSINGEN - De HEERLIJK10Daagse is voor iedereen die graag een vorkje buiten de deur mag prikken. Eerlijk is eerlijk, het is gewoon HEERLIJK om je in de culinaire watten te laten leggen. Tijdens de HEERLIJK10Daagse kun je aanschuiven bij onze Nederlandse gastronomie, alleen voor een iets voordeliger prijsje maar wel tegen dezelfde kwaliteit.

Dat is even lekker voor de portemonnee!

Van 22 t/m 31 januari is de speciale winnaarseditie. Alleen de restaurants die door culinair minnend Nederland zijn gekozen tot allerbeste van de afgelopen november editie mogen hier aan deelnemen. Een 3-gangen lunch heb je dan al voor € 22,50* en een 3-gangen diner voor € 27,50* per persoon. Per Michelinster wordt € 10,- extra per persoon gerekend.

 

Deze winnaars, zijn niet voor niets winnaars en daarom HOT onder de foodies. Reserveer daarom nu via www.heerlijk.nl/10daagse jouw plekje en geniet!

Tot de winnaars in Zeeland behoren onder andere De Kromme Watergan** in Hoofdplaat, Katseveer* in Wilhelminadorp, ‘t Vlasbloemeken* in Koewacht, De Gevangentoren in Vlissingen en Scherp in Middelburg.

Lees ook:Top 5 Heerlijk 10 daagse: Kromme Watergang op 1!
Lees ook:Katseveer beste Zeeuwse restaurant!
Lees ook:Heerlijk 10-daagse!
Lees ook:HEERLIJK10Daagse: 10e editie met recordaantal toprestaurants!
Lees ook:Smullen bij toppers!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>