Haringparty Veere

VEERE –  Ieder jaar houdt serviceclub Fifty-One Walcheren in samenwerking met de Werf te Veere de Haringparty Veere/Middelburg. Dit jaar staat deze gepland op woensdag 21 juni en zal er geld worden opgehaald voor Fonds Gehandicaptensport , door middel van een loterij. Tijdens de Haringparty komen Walchenaren, ondernemers én particulier, samen om het haringseizoen in te luiden en te netwerken.

Men betaalt €33 om hier bij te zijn. Dit bedrag is inclusief drankjes, hapjes en natuurlijk haring. De Werf De Walcherse haringparty is ieder jaar in Restaurant de Werf te Veere. Met de wisseling van eigenaren is dit direct een unieke kans om het restaurant met vernieuwd concept te ontdekken. Bart en Paul Melis, voormalig eigenaren van De gespleten Arend in Middelburg, verzorgen de Haringparty Veere/Middelburg met enthousiasme en verwelkomen iedereen graag in hun nieuwe restaurant met vergroot terras. Haringparty Veere steunt Fonds Gehandicaptensport Doe mee aan de loterij tijdens de Haringparty Veere en steun direct Fonds Gehandicaptenzorg. Fonds Gehandicaptenzorg zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken, het sportaanbod kwalitatief en kwantitatief te verbeteren en meer aandacht te vragen voor de gehandicaptensport. De complete opbrengst van de loterij wordt aan het fonds overhandigd. [if !supportLineBreakNewLine] [endif]

Lees ook:Beste Zeeuwse terras bij restaurant de werf!
Lees ook:75 Zeeuwse klussen voor NLdoet!
Lees ook:Veere weer niet op 1 in Terras Top 100
Lees ook:Vlissingse Haringparty doneert flink aan goede doelen
Lees ook:Stichting Manteling ontvangt Oranje Fonds Kroonappel van Koning en Koningin!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>