Kookgroep Erasmuspark succesvol

GOES – De Goese Kookgroep Erasmuspark is succesvol. Lijkt het u leuk samen met anderen recepten uit te wisselen en samen te koken? Geef u dan nu op voor de kookgroep ‘Lekker koken’.

De kookgroep is op verzoek van SVRZ en SMWO in november 2016 gestart en komt elke tweede donderdag van de maand in het Ontmoetingscentrum van Erasmuspark in Goes bij elkaar. Elke keer brengt één van de deelnemers een recept mee, dat samen met de groep wordt klaargemaakt en opgegeten. De recepten variëren van Hollandse pot tot Aziatische gerechten. Naast het gezamenlijk koken is het samen zijn op zich een belangrijk onderdeel van deze activiteit. Deelnemers betalen een bijdrage van €4,- per keer. Donderdag 8 juni is de laatste keer voor de vakantie, u bent van harte welkom! Juli en augustus houden we een zomerstop. Heeft u interesse? Bel of mail Joan koning 06-83697943 [email protected] Over SVRZ SVRZ Ter Valcke is een centrum voor zorg en revalidatie van SVRZ. SVRZ is een zorgorganisatie in Zeeland met, verspreid over de provincie, drie centra voor zorg en revalidatie, vijf zorgcentra, talrijke kleinschalige woonvormen, thuiszorg en een breed aanbod aan zorg- en welzijnsgerelateerde diensten. SVRZ biedt alle vormen van ouderenzorg, van verpleeghuiszorg tot dagbehandeling en van revalidatie tot zorg Thuis. Daarnaast bent u ook voor ergotherapie of activiteiten in een ontmoetingscentrum bij SVRZ aan het juiste adres. SMWO De Stichting Maatschappelijk Werk en Welzijn Oosterschelderegio (SMWO) zet zich in voor een inclusieve samenleving waarin iedereen mee kan doen. Samen met inwoners werken SMWO medewerkers en vrijwilligers aan de leefbaarheid in wijken of dorpen in de Oosterschelderegio en organiseren zij activiteiten voor jong en oud. Onze diensten en producten op het gebied van welzijn, sport, maatschappelijk werk en cliëntondersteuning zijn voor mensen met en zonder beperking. Via www.smwo.nl vindt u alle mogelijkheden.

Lees ook:Lekker koken bij SVRZ!
Lees ook:Roofvogels houden buurt schoon
Lees ook:Kinderen bakken cupcakes in SVRZ ‘t Gasthuis
Lees ook:Waterscouts op bezoek in SVRZ ´t Gasthuis
Lees ook:Kerstliederen zingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>