De plek (12)…Boulevard, Vlissingen!


VLISSINGEN – De favoriete plek van deze week is de Vlissingse Boulevard! En zeker weten dat heel veel Zeeuwen en niet-Zeeuwen daar ook dolgraag zijn.

Lekker op zondag toeren met de cabriolet, of wandelen en fietsen. Lekker eten of iets drinken in één van de horecabedrijven. Zoals in de populaire zaken van de Amadore groep. Bij hen is het bijvoorbeeld heerlijk overnachten in het Arion hotel. Beroemd is de Boulevard ook om de nachtmarkt, de Paasmarkt en natuurlijk iedere twee jaar het hulpverleningsevenement Rescue (foto). De organisatoren van Rescue Vlissingen hebben afgelopen week een deel van het programma van 10 augustus bekend gemaakt. Een vliegdemonstratie door een Spitfire uit de Tweede Wereldoorlog is aangekondigd als een hoogtepunt. De Britse luchtmacht doet trouwens voor het eerst mee aan het evenement dat steevast veel publiek naar de boulevard trekt. Ook de ANWB doet mee met een traumahelikopter.

Lees ook:Rescue Vlissingen!
Lees ook:Bijzondere demonstraties ADRZ tijdens Rescue Vlissingen!
Lees ook:ADRZ doet mee aan Rescue Vlissingen!
Lees ook:Rescue Vlissingen!
Lees ook:Rescue Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>