De plek (14)…..Hof van Zoutelande, Zoutelande!


ZOUTELANDE- Het is een zonnige voorjaarsdag en ik slenter door het gezellige Zoutelande. Ik krijg trek in een kop cappuccino en voor ik het weet geniet ik ervan bij eetwinkel Hof van Zoutelande, aan het Willibrordusplein 24. Een plezierige plek om te vertoeven!

Een prima bediening, leuke sfeer, vrolijke toeristen en inwoners van het kustdorp en een aantrekkelijk uitzicht op het gebied rondom de kerk. Het Hof van Zoutelande is een prima plek om iets te drinken of te eten. En daarna slenter ik voldaan verder door het mooie Zoutelande.

Lees ook:De plek…..( 15): Markt, Westkapelle!
Lees ook:In het Hof van Zoutelande!
Lees ook:Toeristenmarkt Zoutelande!
Lees ook:De plek…(9): Langstraat, Zoutelande!
Lees ook:Lente tip (5):Naar de gezellige dorpjes!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>