De plek…..(28): Reddingsbrigade onderaan de boulevard, Vlissingen!

VLISSINGEN – Sinds jaar en dag hebben de mensenredders van de Vlissingse reddingsbrigade hun plek onderaan de Boulevard Evertsen. Belangstellenden zien daardoor goed van bovenaf wat onze helden zoal doen!

Met de komst van de nieuwe reddingspost bij strandpaviljoen De Panta Rhei vreesden sommigen dat de reddingsbrigade van de vertrouwde plek zou verdwijnen. Maar ze zijn er nog steeds. Op bijgaande foto is de bemanning van een reddingsboot druk bezig. En wij verwachten dat er op de vertrouwde plek nog veel te zien blijft!

Lees ook:Strandpaviljoen en strandwachten in een nieuw jasje
Lees ook:Bonnie Raitt Tributeband in Panta Rhei!
Lees ook:Groeten vanaf de Vlissingse boulevard!
Lees ook:Nieuw 30+ feest in Panta Rhei
Lees ook:De plek…..(5) De haven, Yerseke!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>