De Plek…..(31): Het dorpscentrum, Breskens!

BRESKENS – Veel stadsmensen vinden hun rust in een gezellig Zeeuws dorp. Voor hen is bijvoorbeeld Breskens een ideale plek om te zijn. Een gezellig dorp, dat toch voldoende faciliteiten heeft om het de verwende stadbewoner naar de zin te maken. Wat dat betreft is de dorpskern van Breskens inderdaad een juiste plek om te vertoeven. Er zijn leuke winkeltjes en aantrekkelijke horecabedrijven.

Lees ook:De plek…..(35): Centrum, Colijnsplaat!
Lees ook:De plek…..(26): Nieuwlandseweg, Arnemuiden!
Lees ook:De plek…..(17): Sint-Adriaanskerk, Dreischor!
Lees ook:De plek…..(30): Terminal fietsvoetveer, Breskens!
Lees ook:Ook nu is Middelburg gezellig!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>