De plek…..(32): Transferium, Renesse!

RENESSE – Voor de vele gasten van Renesse is het transferium, aan de Roelandsweg een handige plek om te zijn. Parkeren kan er gratis en van daar vertrekken er in de zomer talloze bussen naar het strand en de campings.

Het is bovendien een plek waar veel mensen hun eerste kennismaking met de populaire badplaats hebben. Een prima plek om even uit te rusten van de reis om vervolgens het Renesse anno 2012 te leren kennen.

Lees ook:Andere Tijden NPO2: Groeten uit Renesse!
Lees ook:De plek…..(20): Centrum, Renesse!
Lees ook:De plek…..(21): Het dorp, Cadzand!
Lees ook:Test: Goedkoopste strandstoel huur je in Renesse
Lees ook:Zomertip (7): Fireman Party

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>