De plek…..(36): Havengebied, Vlissingen-Oost!

VLISSINGEN-OOST – Er zijn Zeeuwen die betwisten dat onze plek van deze week een mooi gebied is. Toch zijn er velen die er gewoonweg vanwege hun werk vaak moeten zijn en daar geen moeite mee hebben: Het havengebied Vlissingen-Oost!

De kerncentrale van EPZ is natuurlijk een hele bekende op deze plek, maar er zijn veel meer bedrijven zoals Covra, Heerema, de Koninklijke Schelde Groep en Kloosterboer. Er is veel asfalt, rails en talloze gebouwen. Toch zijn er natuurliefhebbers die menen dat deze plek veel moois herbergt. Want tussen alle bouwsels en naast de kades groeit en bloeit er het één en ander.

Lees ook:Kloosterboer Vlissingen-Oost neemt Noors Vrieshuis over
Lees ook:De plek…(38): De Westerschelde, Vlissingen!
Lees ook:Vlissings programma Koninginnedag
Lees ook:De plek (11)…Fietsvoetveer, Vlissingen-Breskens!
Lees ook:De Plek…..(39): MuZEEum,Vlissingen!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>