De Plek…..(40): A58, Zeeland!


MIDDELBURG – Het zat eraan te komen: Het Zeeuwse deel van snelweg A58 als de plek op Zeeland.Blog!

Want wie rijdt er niet overheen? Een stuk snelweg waar je ongestraft 130 mag rijden, de snelweg die het Brabantse land verbindt met het schone Zeeland. En ook de plek die de provincie redelijk kan isoleren als bijvoorbeeld de Vlaketunnel is afgesloten, de snelweg die wellicht nog lang niet aan verbreden toe is en….de plek van de snelwegbaby’s. Want op weg naar de kraamafdeling in het ziekenhuis van Goes, bijvoorbeeld vanaf Walcheren, zijn er al verschillende baby’s langs de A58 geboren!

Lees ook:Afsluiting A58 baart verloskundigen zorgen
Lees ook:Mysterieus: Gat in de snelweg Vlaketunnel
Lees ook:Grote kettingbotsing A58!
Lees ook:Nationale Dag van de Geboorte
Lees ook:Rijkswaterstaat: Niet nog meer zwakke plekken in Vlaketunnel te verwachten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>