De Plek…..(42): Het Glazen Huis, Oostkapelle!


OOSTKAPELLE – Dit jaar staat er behalve in Enschede ook in Oostkapelle een Glazen Huis. Uiteraard met minder bekende DJ’s, maar met evenveel goede bedoelingen: Ook geld inzamelen voor Serious Request! Daarom is daar onze ‘De Plek’, die ongetwijfeld voor veel Zeeuwen een belangrijke wordt. Ze gaan er een kijkje nemen en steunen het goede doel door euro’s te doneren!

Oostkapelle sluit voor het eerst aan bij 3FM Serious Request. Hans Burgs, Reinier Wondergem en Jeroen Burgs maken van 18 tot en met 24 december zeven dagen lang 24/7 een muziekprogramma terwijl zij zonder eten opgesloten zitten in hun eigen ‘Glazen Huis’ in Eetcafé De Babbelaar. En dat allemaal om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis met als goed doel om babysterfte in ontwikkelingslanden terug te dringen. Vraag tegen betaling een nummer aan, geef een donatie of kom zelf in actie.

Lees meer:

www.seriousrequest.nl

en Website Oostkapelle: www.oostkapellesr.nl/home

Lees ook:Chiel Beelen komt weer in het Glazen Huis!
Lees ook:Glazen huis Oostkapelle!
Lees ook:Nieuwe bemanning voor Zeeuws Glazen Huis!
Lees ook:BLØF geeft cd ‘Wijd Open’ gratis weg
Lees ook:Finale Glazen Huis!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>