Decemberspecial (1): Aan de wandel!

westerschelde 2016

VLISSINGEN – Wist u dat het in deze decembermaand juist heerlijk is om een flinke wandeling te maken? Bijvoorbeeld langs de zee of de Wester- en Oosterschelde.

En het is ook nog eens gezond! In het Zeeuwse zijn diverse mooie plekken waar u heerlijk aan de wandel kan. Denk maar eens aan die lange Vlissingse boulevard. Die loopt via de Groene Boulevard zelfs helemaal door tot het station.

Strand en duinen

Of lekker lopen door het Nollebos in deze gemeente. Heerlijk in deze tijd van het jaar. En dan zijn wij er nog niet: Wat denk u van lopen over het strand of door de duinen? Met de zee op de achtergrond. En dat kan natuurlijk langs de hele Zeeuwse kustlijn. Een andere tip is de wandeling door de mooie plaatsen zoals Middelburg, Terneuzen, Vlissingen, Hulst, Sluis en Zierikzee.

Horecaetablissementen

En wat zo leuk is. Op veel van deze genoemde locaties zijn horecaetablissementen in de buurt waar u kan genieten van een dampende kop koffie, thee, warme chocolademelk, glühwein, of iets fris, bier, wijn en zelfs iets sterkers. En dan heb ik het nog niet eens of het heerlijke gebak, of de Zeeuwse bolus, erwtensoep en andere lekkernijen…

horeca winter

Lees ook:Wintertip (8): Veere op zondag!
Lees ook:Herfsttip (6) Denk eens aan eenzame mensen
Lees ook:Aan de Nieuwjaarswandel!
Lees ook:Zeeland Special (2): Lekker kamperen bij kleinschalige Camping Innerduyn!
Lees ook:Vlissings Arsenaal houdt Kouwe Klauwe tocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>