Decemberspecial (3): Op vakantie in de decembermaand!

DOMBURG – Zeeland leent zich ook in december bij uitstek als vakantieprovincie. Er zijn diverse accommodaties die geschikt zijn voor dit jaargetijde. Zoals de diverse hotels van Amadore in Vlissingen, Kamperland, Middelburg en Goes. Leuke hotels, B&B, pensions en kleinere en grotere vakantieparken.

Port Zélande ligt net niet in Zeeland, maar in Ouddorp. Toch tellen wij die stiekem mee, want het vakantieoord van Centerparcs ligt wel lekker in de buurt van al dat Zeeuwse moois dat in deze maand de moeite waard is om te bezoeken. Het vakantiepark ligt aan het Grevelingenmeer en Noordzeestrand. Te koud om buiten een duik te nemen en daarom is de Aqua Mundo een alternatief. Verder veel indooractiviteiten zoals paintballen en Blacklight High Adventure. Verder gezellige winkels en horeca in de Market Dome van het park.

Roompot Vakanties is een grote speler op de Zeeuwse vakantiemarkt. Met ook diverse vakantieparken waar u deze maand veel plezier kan beleven. Het concern is ook aan het groeien wat betreft zorgvoorzieningen. Zodat mensen die zorg nodig hebben toch op vakantie kunnen.

https://youtu.be/mFIdBt0JHlw

Lees ook:De beste vakantieparken van Zeeland
Lees ook:Onstuimig weer houdt herfstvakantiegangers niet uit Zeeland
Lees ook:Zomers Zeeland!
Lees ook:Nederland koelt af in hotel aan Zeeuwse kust!
Lees ook:Bijna vol: Zeeland in trek als vakantieplek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>