Heerlijke decembermaand!

MIDDELBURG – De heerlijke decembermaand is weer aangebroken. Wij hebben de eerste topper al achter de rug: De Sinterklaasviering. Hopelijk bent u verrast door de Goedheiligman. Ook de rest van de maand staat vaak bol van de gezelligheid. Met natuurlijk de Kerstdagen en Oudejaarsavond.

En ook de andere dagen zijn de moeite waard. Want deze decembermaand heeft vanwege al dat feestgedruis iets gezelligs. Dat blijft gewoon hangen. Mede te danken aan de versierde huizen, winkels en andere bedrijven. Hopelijk geniet u ook van de decemberspecial op Zeeland.Blog.

Lees ook:De beste wensen voor 2017!
Lees ook:Vrolijk Pasen
Lees ook:Kerstspecial (1): Beste bezoekers van Zeeland.Blog
Lees ook:ZeeuwseCultuur: (4): Het MuZEEum, Vlissingen!
Lees ook:Blog.nl is 10 jaar!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>