Decembertip (1): Nu al de kerstboom scoren

KOUDEKERKE – Ik moet u iets bekennen. Ik was deze week bij een groot tuincentrum bij Koudekerke waar ik mijn kerstboom al heb gescoord. En inmiddels neergezet en versierd in mijn woonkamer. Omdat ik niet de enige blijk te zijn, is dat mijn herfsttip van deze week.

Tijdens een ritje door Vlissingen spotte ik 2 weken geleden al 2 kerstbomen in gezellige huiskamers. Dus ik sta niet alleen. Op de echte kerstbomenafdeling van het tuincentrum vetrtelde de verkoper mij dat er weliswaar al kopers komen, maar dat de run toch echt pas na Sinterklaas is. Dat wil niet zeggen dat de bomen niet zijn te krijgen. Ze zijn er inmiddels in alle soorten en maten op veel Zeeuwse plekken te koop.

Lees ook:Duizenden euro’s buit bij kluiskraak tuincentrum
Lees ook:Op naar de 50 (1): Het magische jaar !
Lees ook:Vaarwel asbak! (3): De gewenning
Lees ook:Vaarwel asbak! 17: Alles went…
Lees ook:Tas van…de Daklozenkrant-verkoper gejat!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>